zaterdag 26 februari 2011

atc met schaduw

Ik vond deze leuke techniek van Liesbeth Fidder in de Craft Stamper van maart 2011.

Scheur reepjes designpapier (of maak het zelf door licht cardstock met Stazon black te bestempelen) en plak deze op een kaart. Smeer hierover een dunne laag witte gesso en laat drogen.
Vervolgens stempel je een afbeelding op wit cardstock en knipt deze uit. Leg hem op je kaart en teken de omtrek met potlood af.  Met een Fantastix en black Distressinkt kun je nu schaduwlijnen aanbrengen (haaks op je potloodlijn)
Tot slot nog wat achtergrondstempels aanbrengen en je afbeelding met Tacky glue vastlijmen.
Leuk effect!

vrijdag 25 februari 2011

Viva las Vegas!

Afgelopen zaterdag was ik op de Creabeurs in Hardenberg. Natuurlijk ben ik weer lang blijven hangen bij de stand van Louise Kolker (Art Journey)
En natuurlijk kon ik niet vertrekken zonder de nodige nieuwe stempels te kopen. Louise had tijdens haar trip naar Californië ook de stempelwinkel in Las Vegas bezocht en heel veel leuke stempels ingekocht. Ik heb er zateredag 2 meegenomen en daar bijgaande skinny en atc mee gemaakt.


Beide achtergronden zijn gemaakt met de kiss-techiek

zondag 13 februari 2011

Queen of roses

Vanmiddag lang bezig geweest om de layout van mijn blog te wijzigen. Net toen ik bijna tevreden was, gebeurde er iets onverwachts, waardoor ik volledig in de frustratie schoot. Mijn 3 kolommen blog veranderde door een sjabloon in een 2 kolommen blog en ik krijg het sjabloon er met geen mogelijkheid meer af. Balen!

Dus toen ben ik maar mijn hobby hok ingedoken om een atc te maken
Dat werkt altijd prima om de zinnen te verzetten.

woensdag 2 februari 2011

Nieuwe stempels van Stampotique...


... en daar moest ik natuurlijk even mee spelen


dinsdag 1 februari 2011

Lekker gespeeld

Dit weekend nog een atc gemaakt met distressinkt


Omdat ik ook nog eentje wilde meesturen met stempels die iemand van me had overgenomen, ben ik gisteravond ook nog even mijn knutselhok ingedoken. Het blijven leuke stempels, die van Stampotique