zaterdag 26 maart 2011

De oogst van afgelopen week...

Deze week heb ik niet veel tijd gehad om te stempelen. We zijn lekker een weekend naar Texel geweest en op de terugweg ben ik in Den Helder langs gegaan bij Simpel Scrappen. Fantastische winkel!

Ik heb toch nog 2 atc's kunnen afmaken die lagen te wachten op de finishing touch.


maandag 14 maart 2011

Beetje gerommeld

Gisteren had ik wat inkt over op mijn crafsheet en in plaats van het met een doekje weg te vegen, heb ik er een atc doorheen gehaald. Toen ontstond er zomaar een achtergrond.

Vervolgens bloemetjes gestempeld met colorbox white en met clear embossingpoeder afgemaakt. Toen nog gesponst met broken china distress inkt. De overtollige inkt weggeveegd en het konijntje gestempeld. Tot slot nog wat gesprayd met perfect pearls mists gold en voilá!
Early spring!

Tag met distress stains van Ranger

Zaterdag 5 maart was ik bij de heropening van de nieuwe winkel van de Craftorij in Ede. Er werden allemaal leuke make and takes gegeven, waaronder 1 met distress stains van Ranger. Super lekker spul waarmee je snel grote vlakken kunt kleuren in dezelfde kleuren als de distress inkt.

Ik heb 3 kleuren gekocht (broken china, peeled paint en vintage photo) en daar moest natuurlijk iets mee gemaakt worden. Deze tag was het resultaat
Ik heb ook de nieuwe stempels van Paper Artsy gebruikt (Hot Picks) met de bijbehorende stansen.